Yoga i København

Her på siden kan du se, hvilke ugentlige yoga hold, jeg underviser fast eller booke mig til dit næste event. Hvis du ønsker at deltage på en af mine timer, kan du købe medlemsskab eller dagsbillet hos det pågældende studie. Følg mig på instagram, for at holde øje med nye timer eller ændringer i mit skema.

Jeg glæder mig til at møde dig på yoga måtten!

Hvad tilbyder jeg?

Jeg tilbyder timer og workshops i vinyasa yoga. Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad du for eksempel kan booke mig til. Jeg underviser både til polterabend, yoga for virksomheder og foreninger, enetimer for private, yoga klasser & workshops i bevægelsesstudier og meget mere. Her kan du lade dig inspirere og hvis du har lyst til at høre mere om priser eller booke mig, kan du skrive til mig på northernfairytales@gmail.com.

Yoga til dit event

Skal du holde polterabend, rund fødselsdag, på udflugt med din virksomhed eller noget helt fjerde, så er yoga en super rar aktivitet. Jeg skaber et program som er tilpasset lige netop jeres gruppe samt temaet for dagen, uanset om i har erfaring med yoga eller lignende på forhånd. Prisen varierer alt efter antal og transport.

For pris kontakt mig på northernfairytales@gmail.com.

Ugentlige yoga klasser

JEG UNDERVISER P.T. INGEN FASTE UGENTLIGE KLASSER! FØLG MED PÅ MIN FACEBOOK SIDE, FOR AT FÅ BESKED NÅR JEG STARTER UGENTLIGE KLASSER I YOGA OG AKROYOGA OP IGEN.

Hold øje med facebook siden, for at se hvornår næste hold starter.

Yoga til dit event

Hvad er vinyasa yoga?

Vinyasa yoga er en flow yoga form, hvor bevægelse og åndedræt er forbundet. Du vil i vinyasa yoga flyde gennem stillingerne i takt til dit eget åndedræt. Yoga sekvenserne er oftest kreative, flydende, og sommetider udfordrende. Der vil være mulighed for at prøve grænser af med nogle inversioner og arm balancer, men timen kan også være langsom, rolig og inkludere nogle dybere stræk.

Ugentlige Yoga Klasser

Du kan se mit skema her: Skema

Følg med på min facebook side, for at holde øje med ugentlige klasser, events og workshops i yoga og akroyoga.