Akroyoga event polterabend i København

Hvad er akroyoga?

Akroyoga er en kombination af partner akrobatikkens samarbejde og yogaens nærvær og tilstedeværelse. Det er en bevægelsesform, hvor man udvikler sin evne til at stole på andre mennesker samt sin kropsbevidsthed, styrke, smidighed og balance. Det hele foregår på en tryg og sjov måde (smil og grin garanteret!) samtidig med, at man kommer tæt på andre mennesker!

Hvad tilbyder vi?

Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad du for eksempel kan booke os til. Vi underviser både til polterabend, vi laver akroyoga for virksomheder og foreninger, enetimer for private, akroyoga klasser & workshops i bevægelsesstudier og meget mere. Her kan du lade dig inspirere og hvis du har lyst til at høre mere om priser eller booke os, kan du skrive til mig (Camilla) på northernfairytales@gmail.com.

Akroyoga til dit event

Skal du holde polterabend, rund fødselsdag, på udflugt med din virksomhed eller noget helt fjerde, så er akroyoga en super sjov aktivitet, du nok aldrig vil glemme. Vi skaber et program som er tilpasset lige netop jeres gruppe samt temaet for dagen, uanset om i har erfaring med andre bevægelsesformer, yoga, eller lignende på forhånd. Prisen varierer alt efter antal og transport.

For pris kontakt os på northernfairytales@gmail.com.

Ugentlige akroyoga klasser

Vi afholder ugentlige akroyoga klasser, der kører over en sæson på 5-6 måneder. Man tilmelder sig pr. sæson, så man lærer hinanden at kende på holdet og niveauet af undervisningen kan udvikle sig i takt med holdets erfaring.

Hold øje med facebook siden, for at se hvornår næste hold starter (næste opstart Januar 2020).

Hvem er vi?

Vi mødte hinanden til de ugentlige akroyoga jams om søndagen gennem Akroyoga København. I august 2019 deltog vi sammen i en måned lang uddannelse i akroyoga og stående akrobatik ved Partner Acrobatics.

Iris underviser akroyoga i københavn til events, polterabend, workshops i yogastudier.

Iris

 @move.to.connect

Iris underviser jævnligt i akroyoga til de ugentlige søndagstimer i foreningen Akroyoga København og har p.t. to ugentligt hold i akroyoga for begyndere. Du kan finde Iris facebook side ved at klikke her.

Camilla underviser akroyoga i københavn til events, polterabend, workshops i yogastudier.

Camilla

@northernfairytales

Camilla har dyrket akroyoga siden 2016. Hun fandt et facebook event med gratis akroyoga, som hun deltog i og blev med det samme helt grebet af bevægelsesformen.
Camilla underviser jævnligt i akroyoga til de ugentlige søndagstimer i foreningen Akroyoga København og har også undervist akroyoga på festivaller, bl.a. Roskilde Festival.
Du kan finde Camillas facebook side ved at klikke her.

 

 

Akroyoga Events

Klik på titlerne for at komme ind på begivenhedernes facebook sider.

 

Kommende events

2 Gratis akroyoga timer for alle niveauer – 7. december 2020 kl. 14:30-16:30 & 14. december 2020 kl. 9-11 i Folkets Hus, Stengade 50.

Akroyoga forløb for begyndere hver onsdag – januar-april 2020 16 onsdage kl. 19-21 på Guldberg Skole, Prinsesse Charlottes Gade 12.


Tidligere events

Intro til Akroyoga workshop – 30. november 2019 kl. 13:30-15:30 i Yum Yoga & Café, Alliancevej 22.

All levels drop-in timer i Akroyoga København – søndage kl. 17-19 på Magneten, Bernhard Bangs Allé 43.

Gratis Akroyoga Festival – 31. august-1. september 2019 ved Islands Brygge, København.

Open Day hos Partner Acrobatics – 17. august 2019 på Cortijo Caseria del Mercado, Almegíjar, Spanien.

Akroyoga på Roskilde Festival – 2. juli 2019 kl. 12-13 ved Dust x Spirit, Roskilde Festival.

Gratis Akroyoga Festival – 24. august-26. august 2018 ved Islands Brygge, København.